TARJOUSERÄ! – Kinesioteippi 5 cm x 5 m – Asiamed

10,00

NYT HUIPPUTEIPIT EDULLISESTI! Myydään pieni erä päiväykseltään 11/2020 ja 5/2021 ylimenneitä teippejä tarjoushintaan. Tarjous voimassa lokakuun loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Teipit toimivat erinomaisesti vaikka ns. Parasta ennen päivä on jo mennyt. Omassa käytössä jopa 4 vuotta vanhat teipit ovat toimineet uuden veroisesti.

Erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava pitävä, lateksiton ja allergiatestattu kinesioteippi.

Poista

Asiamed kinesioteippi on kokemuksemme mukaan parhaita teippejä markkinoilla hinta-laatusuhteeltaan, toimivuudeltaan ja pysyvyydeltään. Olemme käyttäneet sitä vuodesta 2014 päivittäisessä käytössämme. Voin suositella Asiamed kinesioteippiä niin ammattilaisille, kuin harrastelijoillekin. Mika Mustonen, fysioterapeutti.

Kinesioteippi on erittäin elastista ja siksi juuri paras ratkaisu urheiluvammoille ja lihaskipuihin. Teipin oikea asettaminen on äärimmäisen tärkeää ja suosittelemme, että vaihdat teipin joka 3. päivä. Teippi kestää iholla kuitenkin tarvittaessa jopa viikon. Asiamed kinesioteippi ei sisällä lateksia ja se on allergiatestattu.

Kinesioteippaus on vedenkestävää, eikä se vahingoitu uidessa. Mikäli käytät kinesioteippiä urheilusuorituksessa, suosittelemme, että asetat teipit 20 minuuttia ennen urheilusuoritusta. Kinesioteippi ei ole uudelleen käytettävissä sen jälkeen, kun teippiliima on aktivoitu hankaamalla.

Teippiä löytyy 16 eri värissä. Kinesioteipin väri ei vaikuta ominaisuuksista, kuten sen tehoon ja elastisuuteen.

Oletko kiinnostunut isommasta erästä (yli 20 rullaa) tai Asiamed teippien jälleenmyynnistä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin teemme sinulle tarjouksen.

Lisätiedot

Paino 0.100 kg
Mitat 5.5 × 7.5 × 7.5 cm
Värivaihtoehdot

beige, keltainen, musta, oranssi, pinkki, punainen, ruskea, sininen, royal, sininen, petrooli, turkoosi, valkoinen, vihreä, vihreä, heleä, vihreä, metsä, violetti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TARJOUSERÄ! – Kinesioteippi 5 cm x 5 m – Asiamed”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This
Buy cheap website traffic