Kuntosalisopimus – Perus 6 tai 12 kk

270,00 420,00 

Perus-sopimus on sinulle, joka et tarvitse yksilöllisesti laadittuja harjoitusohjelmia vaan vain kulkuoikeuden kuntosalille. Perus-sopimus myydään vain kertaostona ilman laskutusta ja osamaksukauppaa.

Määräaikainen sopimus, jolla asiakas saa kulkuoikeuden kuntosalille 6 tai 12 kuukaudeksi. Lunastamalla tuotteen asiakas sitoutuu sopimusehtoihin.

Tuote sisältää:

  • Kuntosalin ja CrossTraining -salin vapaa käyttö 24/7
  • Ei lomakuukautta
  • Ei peruutusoikeutta

Kulkuoikeuden aktivointi tapahtuu manuaalisesti tuotteen ostohetkestä yleensä muutaman minuutin viiveellä. Aktivoinnista ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostilla tai sms-viestillä, mikäli puhelinnumero on tiedossa. Samassa viestissä saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla pääset salille 24/7.

ALV 10%. Terveydenhuollon arvonlisäveroton/ verollinen palvelu (ALV §34-36)

Lisätiedot

Perussopimukset

Perus 12, Perus 6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuntosalisopimus – Perus 6 tai 12 kk”

Peruutusehdot

Käyttämättömän kuntosalituotteen tilauksen peruuttaminen onnistuu verkkokaupasta ostettaessa 14 päivän sisällä tuotteen ostamisesta. Peruuttaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@kinesiocenter.com ja perumalla tilaus kirjallisesti. Peruutuksesta veloitetaan 10 €, jolla katetaan peruutuksesta aiheutuvat toimisto-, pankki- ja rahoituslaitoksen kulut.

Share This