Valitse sivu

Kesäkortti kuntosalille

69,00 192,00 

Kesäkortti kuntosalille 2023 on nyt myynnissä. Kesäkortti on jo Kinesiocenter Kuntoilukeskuksella perinteeksi muodostunut edullinen tapa pitää huolta saavutetusta kuntotasosta myös kesällä. Ei harmita sitten syksyllä, että kesällä pääsi talven aikana vaivalla hankittu lihaskunto romahtamaan.

Tuotetunnus (SKU): 127 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuntosalin käyttöoikeuden aktivointi kuukaudeksi kesä-elokuussa 2022. 

Myyntiajat:

  • Kesäkortti 3 kk myyntiaika on 17.-31.5.2023
  • Kesäkortti 1 kk myyntiaika on 17.5.-31.7.2023

 

Tuote sisältää:

  • Kulkuoikeus kalenterikuukauden mukaisesti (kesäkuu, heinäkuu ja elokuu) tai kuukausi aktivoinnista tarjouksen voimassa oloaikana.
  • Kuntosalin ja CrossTraining -salin vapaa käyttö 24/7

Kulkuoikeuden aktivointi tapahtuu manuaalisesti tuotteen ostohetkestä yleensä muutaman minuutin viiveellä. Aktivoinnista ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostilla tai sms-viestillä, mikäli puhelinnumero on tiedossa. Samassa viestissä saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla pääset salille 24/7.

ALV 10%. Terveydenhuollon arvonlisäveroton/ verollinen palvelu (ALV §34-36)

Lisätiedot

Kesäkortti

Kuukausi, 3 kk

Peruutusehdot

Käyttämättömän kuntosalituotteen tilauksen peruuttaminen onnistuu verkkokaupasta ostettaessa 14 päivän sisällä tuotteen ostamisesta. Peruuttaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@kinesiocenter.com ja perumalla tilaus kirjallisesti. Peruutuksesta veloitetaan 10 €, jolla katetaan peruutuksesta aiheutuvat toimisto-, pankki- ja rahoituslaitoksen kulut.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kesäkortti kuntosalille”
Share This
Buy cheap website traffic