Valitse sivu

Ensiapuaika 30 min

63,00 

Ensiapuaika – eikä enää pitkiä jonotusaikoja!

Tuki- ja liikuntaelinongelmia? Kipua? Ensiapuaika on nimensä mukaan tarkoitettu akuutteihin tilanteisiin. Lääkärin lähetettä ei tarvita. Ensiapuaikoja löytyy on jokaiselle arkipäivälle.

Varastossa

Ensiapuaika on nimensä mukaan tarkoitettu akuutteihin tilanteisiin ja on kestoltaan 30 minuuttia. Sen tarkoituksena on toimia ns. sisäänheittäjänä ja tarjota asiakkaalle mahdollisuus nopeaan hoitoon pääsyyn ja nopeampaan paranemiseen. EnsiEnsiapuajan puitteissa asikkaan ongelma voidaan pikaisesti kartoittaa, antaa ensiapuohjeet ja saada kipu hallintaan. Varsinainen fysioterapeutin suoravastaanottoaika varataan 1-3 päivän päähän jos mahdollista tai ohjataan asiakas lääkärin vastaanotolle, jos tutkimuksessa tarvetta tähän ilmenee. Kokemuksemme mukaan, mitä nopeammin hoito päästään aloittamaan, sitä nopeammin asiakas kuntoutuu.

Nettiajanvarauksestamme löytyy molempiin toimipaikkoihimme jokaiselle arkipäivälle päivälle ensiapuaikoja ja fysioterapeutin suoravastaanottoaikoja. Voit myös varata ajan asiakaspalvelustamme p. 010 574 8430.

Tuote sisältää:

  • Lähi- tai suojatussa etäyhteydessä fysioterapeutin suorittaman haastattelun ja tutkimuksen
  • Tilanteen vaatimat kipuhoidot ja ohjeet omahoitoon
  • Mahdollisuus varata aika fysioterapeutin suoravastaanotolle 1-3 vuorokauden päähän

ALV 0%. Terveydenhuollon arvonlisäveroton/ verollinen palvelu (ALV §34-36)

Lisätiedot

1 kerta

normaali, opiskelija, koululalinen, eläkeläinen, varusmies

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ensiapuaika 30 min”
Share This
Buy cheap website traffic