Valitse sivu

Akupunktio 60 min

91,00 

BMA – Balance Method Akupunktio!

Tuki- ja liikuntaelinongelmia? Kipua? Balance Method Akupunktio (BMA) on kokemuksemme mukaan tehokkain akupunktiomenetelmä, joka tuo välittömästi lievitystä. Olipa kyseessä kipu, jännitys, stressi tai mikä vain epämiellyttävä tuntemus kehossa. BMA auttaa jo ensimmäisestä neulan pistosta alkaen.

Varastossa

MILLAISTA?

BALANCE METHOD on erittäin tehokas akupunktiomenetelmä, joka toimii etenkin kivun hoidossa. 1-2-3, "Snap" ja kipu on poissa! Kuin virtakatkaisijasta kääntäisi. Menetelmällä voidaan hoitaa myös stressiä, unettomuutta, allergioita, vatsa- ja suolistovaivoja yms.

Hoito on turvallinen ja antaa nopean vaikutuksen. Hoidon jälkeen kannattaa ottaa loppupäivä rauhallisemmin, sillä hoidolla on rentouttava vaikutus.

KENELLE?
Akupunktio sopii käytännössä kenelle vain. Erityisesti hoidosta on hyötyä kivusta, stressistä ja uniongelmista kärsiville.

Ota ystävä tai puoliso hoitoon mukaan! Tämän hoidon voi tehdä yhtäaikaa 2-5 henkilölle.

HYVÄ TIETÄÄ:
Hoitoon kannattaa varata noin 60 minuuttia aikaa alkututkimuksineen, pistevalintoineen ja hoitoineen. Tähän hoitoon ei tarvitse riisuutua!

Hoitoajan voi varata nettiajanvarauksestamme. Voit myös varata ajan asiakaspalvelustamme p. 010 574 8430 tai lähettämällä hoitoaikatiedustelun sähköpostilla asiakaspalvelu@kinesiocenter.com.

Tuote sisältää:

  • Fysioterapeutin suorittaman akupunktioanalyysin, jonka perusteella laaditaan henkilökohtainen hoitoresepti
  • Akunpuntiohoidon, tilanteen mukaan yhdistettynä fysikaalisen BEMER verisuoniterapiaan ja Neurosonic matalataajuusvärähtelyhoitoon.

ALV 24%. Terveydenhuollon arvonlisäveroton/ verollinen palvelu (ALV §34-36)

Lisätiedot

1 kerta

normaali, opiskelija, koululalinen, eläkeläinen, varusmies

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akupunktio 60 min”
Share This
Buy cheap website traffic