Kuntosali

Monipuolisella ja nykyaikaisella kunto- ja CrossTraining-saleillamme harjoittelet silloin, kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii. Jäähdyttävällä ilmastoinnilla varustettu salimme on avoinna 24/7 pin-koodilla. Tervetuloa!

Kuntosalituotteet

Voit ostaa itsellesi soveltuvan kulkuoikeuden kuntosalille nyt milloin vain. Ei enää kulkulätkiä tai -kortteja. Aktivoimme kulkuoikeutesi etänä ja lähetämme sinulle henkilökohtaisen pin-koodin, jolla pääset salille.

HELMIKUUN TARJOUKSET

AUTOMAATTINEN HIERONTATUOLI 20 MIN

TEHOKAS JA RENTOUTTAVA

Tervetuloa testaamaan automaattista hierontatuoliamme. Luvassa on tehokas hierontatuokio, joka rentouttaa kivistävät lihakset jalkapohjista niskaan asti.  Tarjous voimassa 1.-28.2.2021. 

NYT VAIN 10€ (norm. 20€)

 

Seniori epassi-tarjous

Nyt ei treenaaminen paljoa maksa!

Tarjoamme Nurmeksen Kaupungin Seniori ePassin lunastaneille ERITTÄIN edullisen mahdollisuuden pitää kunnostaan huolta.

Voit ostaa 200€ koko vuoden 2021 rajattoman kulkuoikeuden kuntosalille tai 1oo€ 52 käyntikertaa. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja käy vastaanotossamme lunastamassa tarjous. Saat laadukkaan T-paidan kaupan päälle. Tarjous voimassa 1.-31.1.2021.

 

OSTA 3, MAKSA 2

NYT ON HYVÄ AIKA ALOITTAA UUSI ELÄMÄ!

Ostaessasi mitkä tahansa kolme kuntosali- ja liikuntatuoteistamme tarjoamme edullisimman ilmaiseksi. Edun saat maksuvaiheessa koodilla KUNTOON21. Tarjous voimassa 1.-31.1.2021.

 

Share This