Kuntosali

Monipuolisella ja nykyaikaisella kunto- ja CrossTraining-saleillamme harjoittelet silloin, kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii. Jäähdyttävällä ilmastoinnilla varustettu salimme on avoinna 24/7 pin-koodilla. Tervetuloa!

Kuntosalituotteet

Voit ostaa itsellesi soveltuvan kulkuoikeuden kuntosalille nyt milloin vain. Ei enää kulkulätkiä tai -kortteja. Aktivoimme kulkuoikeutesi etänä ja lähetämme sinulle henkilökohtaisen pin-koodin, jolla pääset salille.

KAMPANJAT

Oheiset tarjoukset ovat voimassa 30.9.2020 asti.

Faskiapallo kaupan päälle!

Osta verkkokaupasta kuukauden tai 10 kerran kulkuoikeuden Kuntoilukeskukselle lokakuun aikana ja saat laadukkaan faskiapallon säilytyspusseineen kaupan päälle (arvo 5,50).

 

Osta 3, maksa 2

Terveys lähtee terveestä mikroverenkierrosta. Bemer -terapia parantaa mikroverenkiertoa merkittävästi. Tutustu Bemer -terapiaan nyt edullisesti lokakuun ajan. 

Ostamalla kaksi normaalihintaista kuukausikorttia Tahdistamo Liikekulman Bemer-huoneelle saat Koodilla  BEMER2020 kolmannen kaupan päälle. Etusi 95 €.

 

- 10% alennus

Kauniin ei tarvitse olla kallista. Hopea-Puron nikkelivapaat hopeiset, hopeoidut ja koruteräksiset korut nyt syystarjouksessa.

Koodilla HOPEA2020 saat Hopea-Puron koruista lokakuun loppuun -10% alennuksen.

 

Share This