MUUT TUOTTEET

Terveyden ja hyvinvoinnin tukemista ja edistämistä kannattaa harjoittaa monelta eri kantilta. Verkkokaupastamme voit löytää tuotteita itsehoitoon ja erillaisten terveyttä edistävien harrastusmuotojen harjoittamiseen.

Tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen

 

TOUKOKUUN TARJOUKSET

KUUKAUSIKORTTI BEMER-ITSEHOITOHUONEELLE

EDISTÄ TERVEYTTÄ - PARANNA MIKROVERENKIERTOA

Koe BEMER-terapia edullisesti kuukausikortilla.  Ja kun ostat kolme kuukausikorttia, niin maksat vain kahdesta. Lisäksi saat laadukkaan Tahdistamo -juomapullon kaupanpäälle. Edun saat maksuvaiheessa koodilla TAHDISTAMO21. Tarjous voimassa 31.8.2021 saakka.


UUTUUTENA
nyt myös kuukausikortti kahdelle. Säästöä 40€ yksilökorttiin verrattuna.

 

meiltä nyt myös aina tuoretta kahvia

Nyt ei laatukahvi paljoa maksa!

Olemme lisänneet tarjontaamme Joensuulaisen kahvipaahtamon UNISON COFFEE:n laadukkaat aina pavuista jauhettavat kahvit. Eikä kupillinen liikoja maksa.

Kahviautomaatista löytyy normaalien vaalea ja tummapaahtoisten ns. normaalikahvien lisäksi monia erikoiskahveja, taivaallisen hyvää kaakaota, teetä ja lämmintä mehujuomaa. KAIKKI JUOMAT VAIN 1€/kuppi.

 

OSTA 3, MAKSA 2

NYT ON HYVÄ AIKA ALOITTAA UUSI ELÄMÄ!

Kesäkortti kuntosalille 2021 on edullinen tapa pitää lihaskunnosta huolta myös kesällä. Kesäkortti on myynnissä 10.5.-31.7.2021 ja voimassa 1.6.-31.8.2021.

Osta kolme kesäkorttia kuntosalille ja maksat vain kahdesta. Edun saat maksuvaiheessa koodilla KUNTOON21. Osta 3, maksa 2 -tarjous voimassa VAIN 10.-31.5.2021.

 

Share This