GLIMMER BOMBA

Break Sokos Hotel Bomban hoito-osasto tarjoaa monipuolisia ja hemmottelevia hoitoja, kuten hierontoja, rentouttavia ja stressiä lievittäviä hoitoja sekä kauneudenhoitopalveluita.

TARJOUKSET

TUE TERVEYTTÄSI

Terveys lähtee terveestä mikroverenkierrosta. Bemer -terapia parantaa mikroverenkiertoa merkittävästi. Tutustu Bemer -terapiaan nyt edullisesti ja hyödynnä kesäkampanjamme. 

Kesän kunniaksi lanseeraamme huipputarjouksen Tahdistamo Liikekulman BEMER-huoneelle. Normaalisti kuukausikortti on 95€, mutta nyt voit lunastaa 1 kk hintaan 40€/ kk, tarjouskortti voimassa kesä-elokuussa 2022

 

KESÄKORTTI KUNTOSALILLE

KESÄLLÄ TREENAAMINEN PALKITSEE!

Eikä edes maksa paljon. NYT VAIN 50 €/kk (norm. 64 €/ kk) Kesäkortit myynnissä 12.5.-31.7.2022.

Jos toimit nopeasti ja ostat toukokuun loppuun mennessä ”Kesäkortti 3 kk”, niin saat treenata koko kesän hintaan 125€. Silloin alkaa treenaaminen olla jo niin halpaa, ettei harmita vaikka nättinä päivänä salitreeni jäisikin väliin. Kesäkortti 3 kk myynnissä 16.-31.5.2022.

 

meiltä nyt myös aina tuoretta kahvia

Nyt ei laatukahvi paljoa maksa!

Olemme lisänneet tarjontaamme Joensuulaisen kahvipaahtamon UNISON COFFEE:n laadukkaat aina pavuista jauhettavat kahvit. Eikä kupillinen liikoja maksa.

Kahviautomaatista löytyy normaalien vaalea ja tummapaahtoisten ns. normaalikahvien lisäksi monia erikoiskahveja, taivaallisen hyvää kaakaota, teetä ja lämmintä mehujuomaa. KAIKKI JUOMAT VAIN 1€/kuppi.

 

SÄÄSTÄ RAHAA

NYT ON HYVÄ AIKA ALOITTAA UUSI ELÄMÄ!

Ota varaslähtö. Aloita uusi elämä jo nyt, eläkä vasta tammikuussa. Kinesiocenter Kuntoilukeskuksen Pro ja Perus -sopimuksilla teet sen edullisimmin. Hinnat alkaen 33,-/kuukausi.

 

Share This
Buy cheap website traffic