terveytesi vuoksi

Kaikkea terveyteen

terveyden verkkokauppa

Tervetuloa terveytesivuoksi.com -verkkokauppaamme!

Täältä löydät terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden lisäksi myös Kinesiocenter Kuntoilukeskuksen, Glimmer Bomba, ensiapuaika.fi ja Tahdistamo Liikekulman palvelutarjontaa. Valikoimasta löytyy liikuntapalveluita ja -tuotteita, hemmottelevia hoitoja, fysioterpiaa, fysikaalista verisuoniterapiaa ja paljon muuta. 

Voit osaa myös eLahjakortteja, joilla voi lunastaa hoito- tai liikuntapalveluitamme. eLahjakortit on käytettävissä kaikissa toimipisteissämme. Voit tilata tuotteet tai ostaa netissä ja noutaa suoraan toimipisteistämme ilman toimituskuluja.

Valikoimamme

Valikoimastamme löydät laajan kirjon hoito- ja liikuntapalveluitamme sekä erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuotteita.

hoidot

Kinesiocenter Kuntoilukeskuksen, Glimmer Bomban ja Tahdistamon valikoimasta löydät laajan kirjon erilaisia hoitoja ja palveluita.

liikunta

Kinesiocenter Kuntoilukeskus on nykyaikaisesti ja monipuolisesti varustettu täyden palvelun kuntosali.

hopea puro - kauniina joka päivään

Hopea-Puron korut on tehty ilahduttamaan sinua joka päivä. Ne on valittu huolella kestä- mään ja kaunistamaan – tekemään aamustasi ja päivästäsi paremman. Kokeile ja ilahdu!

saaren taika

Saaren Taikatuotteet ovat 100% luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettuja. Todistetusti tehokkaat, hellävaraiset ja luonnolliset Saaren Taika tuotteet tarjoavat nopean avun iho-ongelmille!

Share This
Buy cheap website traffic